BTtitle-1920-300

УМЕЯ ДА УЧА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И МЕЧТАЯ

Книгата

В ръцете си държим петото преработено издание на книжка, която извървя своя път от експериментално учебно помагало в сугестопедичните курсове за тийнейджъри до формат, който да бъде достъпен за всички деца на възраст между 11 и 17г., които нямат възможност да стигнат до програмите ни. Развитието е естествения ни стремеж и заедно с нас се развиват и програмите, които създаваме. Вярваме, че информацията е за споделяне, а когато нещо се е родило и доказало в практиката, то намира своя път към читателите си. На всички приели поканата за приключението, бъдете добре дошли!

Braincraft Teen

В рамките на летните месеци всеки, който пожелае, може да получи лични препоръки от Анабел Хихил на старта или в хода на пътешествието с книжките. Можете да се свържете с нас на посочените координати на сайта

Изданието

Изданието е със 119 цветни страници и съдържа художествени текстове, насоки и информация, която служи за овладяване на уменията за учене и подкрепа за разкриване на потенциала на личността. Книгата е подходяща за деца на възраст от 11 до 17 години, като подчертаваме, че за 11-сет годишните е допълнителен стимул за развитие на отношение към процеса на учене и възприемане и могат да имат нужда от подкрепа, трупайки нова лексика. Използваният шрифт Adys е авторска разработка на Кристина Костова. Целта му е да се улесни четенето и на деца с дислексия #dyslexictolerant. Използвайки го самостоятелно ще забележите, че спомага за по-лесно разграничаване на визуално подобни знаци, а визуалното подчертаване на началото и на края на изречението придава и разнообразна ритмичност на текста.

Автор

Автор на Пътеводителя за развитие на умения за учене е Силвия Йорданова, сугестопед, започнала обучението си през 2012г. като ученик на проф.д-р Георги Лозанов, създател на науката за резервите Сугестология и нейното приложение в педагогиката Сугестопедия/Резервопедия. Рисунките са дело на Мария Узунова, приятел на сугестопедията като метод

braincraftteen-risunki

УМЕЯ ДА УЧА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И МЕЧТАЯ

Книгата е подходяща за деца на възраст от 11 до 17 години. Изданието е със 119 цветни страници и съдържа художествени текстове, насоки и информация, която служи за овладяване на уменията за учене и подкрепа за разкриване на потенциала на личността.

Braincraft Teen

Деца от 11 до 17г.

Обичам да чета

Деца от 7 до 10г.

Къде живее вятърът?

Деца от 4 до 7г.
Сподели чрез:
към началото