Brain Craft Teen – Разкриване и развитие на таланта

Дата/Час
18/06/2018 - 29/06/2018
13:30 - 17:00

Местоположение
Tango & Pepper Studio

Адрес
Graf Ignatiev Str 3
Sofia 1000


Мили приятели,

предстои обещаното продължение за тийнейджъри, което надгражда умения за учене в посока създаване на навици, свързани с разкриване и развитие на таланта.

Освобождаването натрупаното напрежение в училище и фрустрацията, свързана с изпити се случва по лек и забавен начин в сугестопедична среда.

Задълбочават се знанията за възможностите на нашия ум, развива се култура на движение, артистичност и емоционална интелигентност.

Креативността е стимулирана в разгръщането на сугестопедичната фабула ( история) в курса и активната роля на участниците в изграждането на герои, предизвикателства, игри и открития за себе си и за света. Да изградиш подход, който да съчетава в себе си задълбочено разбиране на различни области в намиране на творческо решение, е в топ 10 на търсените умения на десетилетието!

В продължението активно се включва Мук, най-добрият приятел на Утринен Проблясък. Приключенията излизат извън света на книгите и декодирането на посланията в тях, за да отведът героите към неочаквани срещи с Музиката – като посланик и медиатор по пътя към изследване на собствените им таланти. Звукът, като най-мощното средство за въздействие, живее във владенията на Хаосният Вятър и овладяването на Изкуството на Хармонията е умение – многомерно и предизвикателно за всеки.

С много смях и игри в среда на любов и свобода, ще се срещаме с различни проявления на таланта. Ще стимулираме свободата да опитваме и да опознаваме себе си в различни ситуации, за да укрепим вътрешната увереност и способности да се справим с всяко предизвикателство.

Очаквайте информация за темите в програмата и си пожелайте какво да включим в дните!

Обещаваме ви време с приятели, много творчество, движение и откривателства!

Tea_Sky_Water_Bottle_504822

Сподели чрез:
към началото