Пораснали: Курс с продължение “Разкриване на потенциала и резервите на личността”

Дата/Час
20/08/2018 - 16/10/2018
09:00 - 12:30

Местоположение
Къщата на София

Адрес
Кв. Лозенец, Ул. " Миджур" 12
София


Август е особен месец, винаги ми напомня, че лятото свършва и сякаш ни пришпорва да гребем с пълни шепи от цветовете и смеха, който кънти надалеч, от вкусовете и песента на щурците, от топлите нощи и нещотърсаческия дух. И сякаш не можем да се наситим, а носталгията все пак се настанява в градината и тихо чака. Затова и курсовете през август винаги са различни – темпераментни, плодотворни и някак безгрижни.

На полицата вече се мъдрят наредени буркани с аромат на лято, с най-различни етикети. Някои вече са пълни, а други чакат своето съдържание.

За мен август е обещан на творческите преживявания и срещите с хора, на шарените пейзажи и сбъднатите мечти.

Курсът, на който ви каним е продукт на повече от шест години работа, свързана с непоколебимата вяра в безграничния потенциал на човешкото същество.

Щастлива съм, че все повече хора разпознават сугестопедията, като най-хуманния метод за обучение. Преди дни имах разговор с един баща, който си мислеше, че методът е подходящ предимно за деца. Спокойно мога да кажа, че през всичките години, в които прилагам подхода, той е насочен към различни възрастови групи при децата и разбира се, към порасналите.

В него намерих отговор на въпросите: Как можем да удължим ефекта от курса за малките деца?  Как можем да създаваме с повече радост и достойнство, с пример за света?   –  Като не забравяме за детето у всеки от нас, като подкрепяме родителите и си осигурим възможност да се развиваме.

Този курс е насочен към изграждането на умения, с овладяването на които ще можете:

  • Да боравите с голям обем информация, като усвоите как да я филтрирате и организирате с техниките за фоточетене и скоростно четене;
  • Да възприемате и запаметявате всичко, което ви е необходимо, като поддържате фокус и следвате ритъм, който пази състоянието на психорелаксивна концентрация – без умора;
  • Да стимулирате креативността си, като с лекота подхождате към различни предизвикателства в личен и професионален план;
  • Да опознаете възможностите на ума си и да усъвършествате собствения си стил на учене.
  • Да разберете как можете да интегрирате сугестопедичния метод в отношението към себе си и заобикалящия ви свят;
  • Да се справяте с вътрешните конфликти,  като присъствате автентично във всяка комуникация.

Едва ли бих могла да разкажа всичко, което можете да откриете за себе си в тази сугестопедична програма. Бъдете добре дошли, щом почувствате вътрешен отклик!

Можете да прочетете обратна връзка от участници в курсовете тук, както и допълнителна информация за самият курс – ето тук.

Наши любезни домакини са прекрасните дами, създали уютното пространство на Къщата на София, а заниманията са общо десет и се провеждат в делничните дни, както следва:

 

20,21,22,23,24,25 август, от 9:00 до 12:30ч.

11,12,15,16 октомври*, от 9:00 до 12:30ч.

*Възможна е промяна на някои от датите за продълженията.

Очаквайте следващия курс за пораснали в края на ноември!

 

Сподели чрез:
към началото