Модул “Умения за учене в игра”в лятна програма с GoBeyond

Дата/Час
18/06/2018 - 29/06/2018
08:50 - 10:00

Местоположение
Сугестопедичен център "Go Beyond"

Адрес
ул. “Йоан Екзарх” 10
София


Coming together is a beginning
Keeping together is progress
Working together is success.

Henry Ford

Мили приятели,

знаете колко обичаме летните дни и възможностите да пътешестваме, да играем и учим за себе си и света. По покана на приятелите ни от сугестопедичен център GoBeyond цели две седмици през юни, можете да започвате утрото си с нас.

Ще се запознаем с това колко много са възможностите на нашето тяло, емоции и ум. С игри ще овладеем умението да се концентрираме, колкото желаем, ще разберем как изобщо се случва ученето и защо можем да запомним всичко, което пожелаем.

Ще намерим съюзници в книгите, ще станем приятели и ще пораснем с нови знания и умения за това как очите ни възприемат информация и можем да четем по-бързо.

“Умения за учене в игра” е специфичен сугестопедичен модул, създаден като част от програмата “Обичам да чета”, който ще придаде добавена стойност на заниманията, които  избирате за детето си през юни. Сугестопедията разкрива свят на смях, игри и култура на общуване от друг тип, в който няма конкуренция, усилие и натиск. Децата с лекота подобряват четенето, стимулира се интересът им към книгите, укрепва се увереноста им и готовността да опитват и учат нови неща. Програмата е изградена в оригинална фабула с преплетени истории от книги и открития, с тържество на естетиката и добротата.

Подходяща е за деца между 7 и 10 години.

В периода 18-29 юни в делничните дни, децата могат да се включат в сугестопедичните програми “Играй, учи, твори”  със следния график ( предстои финализиране):

8:50-10:00 – “Умения за учене в игра” – Покажи ми

10:15 – 13:00 – Езиков модул (френски, немски, английски и испански) – GoBeyond

13:00 – 14:00  – обяд

14:00 – 18:00 – Творчество и време на открито – GoBeyond

Участието може да бъде, както половин, така и цял ден, според желанието и възможностите ви.

Следете програмите на Покажи ми и  GoBeyound  през летните месеци.

Желаем ви прекрасна ваканция, шеметни дни и сбъднати мечти!

 

 

Сподели чрез:
към началото