photo credit Mihail Mihailov

Деца от 8 до 10г: Нещотърсачи Обичат да четат и Танцуват

Дата/Час
03/09/2018 - 14/09/2018
13:15 - 17:00

Местоположение
Dance Academy Sofia

Адрес
бул. България 73
София


“Летни нещотърсачи” е програма за деца до 10 годишна възраст, която случваме от 2011г. насам. Винаги е изпъстрена със срещи и откривателства, което разширява детския светоглед и подхранва желанието на децата да опитват и да овладяват нови знания и умения, свързани с изящни и приложни изкуства, приказки и четене, спорт, театър, музика, чужди езици, танци и всичко това, свързано в общата фабула от сугестопедичния метод.

От 2013г. насам програмата включва курсът “Обичам да чета”, в който деца на възраст между 8 и 10 години добиват увереност и лекота в четенето и изграждат свой собствен стил на учене. Повече за самият курс можете да откриете тук.

Защото вярваме, че книгите са огромно богатство и добри приятели, сме подбрали такива, които са едновремено мъдри и забавни, а децата често не знаят за съществуването им. С повече от 150 учебни часа, разработени през годините ( защото ние се развиваме и програмата – също), от 2017г. курсът има своя собствена приказна фабула, която ни повежда на необичайно пътешествие в света на книгите и подхранва мечтите.

Little_girls_Smile_Book_497946

А мечтите, ах, мечтите са нещо, за което Анабел Хи-хи-л може дълго да разказва, защото освен събирачка и разказвачка на истории, тя е и покровителка на мечтите. От нея можете да научите как да похранвате своите ( те така или иначе няма да ви оставят на мира лесно) и да растете заедно с тях. Но това е част от история, която предстои да разкажем…

Tози курс е покана за всички онези малки нещотърсачи, които освен да се сприятелят с ума си и да опознаят възможностите на паметта и въображението си, са жадни за предизвикателства, харесват музиката и искат да танцуват.

От опит знаем, че освен вълшебни очи, имаме тяло, което е създадено да се движи и колкото повече развиваме двигателните си умения, чувството си за ритъм и синхрон, толкова по-силни и гъвкави сме и ни е по-лесно да действаме, вместо да се отказваме, защото се чувстваме по-сигурни в себе си и свободни да се изразим.

Затова заедно с приятелите ни от Dance Academy bg ще включим в заниманията латино танци и модерни танци, които са специално разработени, така че базовите стъпки и движения се надграждат постепенно, докато децата се забавляват.

Въображението подскача от радост, докато тялото подобрява координацията и равновесието си, в стремежа да изпълни желаната хореография.

В танцът ставаме артисти, позволяваме на музиката да води и да ни помага да пресъздадем емоции и вдъхновение чрез езикът на тялото. Емоционалната интелигентност намира друга пътечка в себеизразяването на модерния танц. Развиват се възприятията, свързани с пространството, подобрява се концентрацията и музикалността.

Елате да се забавляваме заедно всеки делничен ден от 3-ти до 14-ти септември, от 13:15 до 17:00ч, в 45 учебни часа, като се подготвим за летящ старт в новата учебна година!

Необходима е предварителна среща-интервю с родител и дете.

Срок за записване: 30 август 2018г.

Цена: 428лв, платима на две вноски, с включени всички материали, плодове и вода.

Можете да се възползвате от намаленията за деца от едно семейство.

Моля, свържете се с нас за повече информация. Очакваме ви!

Two_Boys_546540_1280x853

 

 

 

 

Сподели чрез:
към началото