Little_girls_Flight_Glasses_Hands_Smile_551076_1280x854

Деца от 7 до 10г: Нещотърсачи oбичат да четат

Loading Map....

Дата/Час
13/07/2020 - 24/07/2020
09:00 - 12:30

Местоположение
Сугестопедичен център "Go Beyond"

Адрес
ул. “Йоан Екзарх” 10
София


 

Курсът “Обичам да чета”, съществува пъстър и многообразен от 2013г. Създаден по метода сугестопедия в подкрепа на нещотърсачеството /детското любопитство/, това е курс, в който четящи деца на възраст между 7 и 10 години добиват увереност и лекота в четенето и изграждат свой собствен стил на учене. Повече за самият курс можете да откриете тук.

Родителите се тревожат, че днес децата не харесват достатъчно книгите, по-често защото четенето се случва по-бавно от играта на смартфона, а понякога и защото не откриват забавни четива. И понеже вярваме, че всяка техника за четене се овладява по-лесно, когато четивото е интересно, за нас книгите се превърхана в огромно богатство и добри приятели.

Стараем се да срещаме малките читатели с такива, които са едновремено мъдри и забавни, а децата често не знаят за съществуването им. С повече от 150 учебни часа, разработени през годините ( защото ние се развиваме и програмата – също),  курсът има своя собствена приказна фабула, която ни повежда на необичайно пътешествие в света на книгите и подхранва мечтите.

От есента на 2018г. курсът вече има издадена своя книга/сугестопедичен сборник/ и е невероятно удоволствие да наблюдаваме  как децата понасят с нетърпение своята книжка за заниманията ни по четене, изпълнени с любопитство за продължението на историята на една Мечта.

 

Squirrels_Teddy_bear_505709

 

А мечтите, ах, мечтите са нещо, за което Анабел Хихил може дълго да разказва, защото освен събирачка и разказвачка на истории, тя е и покровителка на мечтите. От нея можете да научите как да похранвате своите ( те така или иначе няма да ви оставят на мира лесно) и да растете заедно с тях. Но това е част от история, която предстои да разкажем…

Tози курс е покана за всички онези малки нещотърсачи, които освен да се сприятелят с ума си и да опознаят възможностите на паметта и въображението си, са жадни за предизвикателства, харесват музиката, движението и игрите.

Превръщаме се в изследователи и актьори, а историята ни води и ни помага да опознаваме и пресъздаваме различни емоции, използвайки езикът на тялото. Емоционалната интелигентност се развива заедно с концентрацията  и двигателната култура, докато… пеем. В този курс ще посветим време на звукоизвличането, театъра, музиката и песенното творчество.

Нека наситим с още радост лятната ваканция, от  13-ти до 24-ти юли, като откриваме и упражняваме нови умения и възможности!

Заниманията са в полудневна интензивна форма 10 дни при спазване на всички необходими хигиенни мерки.

Следва покана за две съботно-неделни срещи, като продължение до 1,5-2 месеца след началото на интензивната част, за стимулиране на напредъка.

Необходима е предварителна среща-интервю с родител и дете.

Можете да запазите място за участие, като внесете капаро от 100лв.

Възползвайте се от намаленията за деца от едно семейство. Очакваме ви!

 

ballerina-6

към началото