Работилница “Ефективност и Креативност” за пораснали с резервопедия

Дата/Час
16/06/2018 - 17/06/2018
10:00 - 14:00

Местоположение
Tango & Pepper Studio

Адрес
Graf Ignatiev Str 3
Sofia 1000


“За всичко ще имаме време,

ако го вършим навреме.”

Гьоте

Първата сугестопедична работилница, която случихме през май, събра чудесни отзиви, разгърна неподозирани умения и зареди групата с ентусиазъм. И както бяхме обещали на всички, които не успяха да се включат, обявяваме следващото издание  на 16 и 17 юни, от 10 до 14ч., защото…

Когато преживяваме Времето като пълноценно, ефективно и споделено, краят на денят ни изпълва с удовлетворение и приемаме това за нормално, нали?!

А в дните, в които Времето сякаш е впрегнало колесница и препуска бясно, се задъхваме да го догоним. Понякога се напрягаме толкова, че се изпълваме със съпротива и организацията ни вдига стачка или направо си ни бойкотира… Да не говорим за емоциите, които бушуват в нас и лесно включваме логиката като търсим виновни или ставаме прекалено самокритични.

Ситуации всякакви, потенциални съюзници – много. В тази работилница ще ви срещнем с двама: Ефективност и Креативност

Ефективност означава да се вършат “правилните” неща за постигане на целта по най-икономичен начин, докато ефикасност е постигането на успеха, способността да достигнем желания ефект, като количество и качество. Ще се фокусираме върху ефективността, но ще разгледаме и кои са условията за успеха на всеки проект.

Креативността е свързана с генерирането на идеи и намирането на творчески решения на проблеми, с използването на въображение за създаването на нещо ново. А въображението е могъща сила. Въображението може да лекува. Единственото, което се изисква, е да имате куража да визуализирате това, което искате да се случи и след това да се отдадете на създаването му. Ако имате богато и продуктивно въображение, вие се намирате в постоянна, жизнена връзка с ритмите и посланията на тялото, сърцето и ума си.

Събитието ще обогати уменията ви:

 • Да организирате по-добре времето си;
 • Да подобрите ефективността и ефикасността си;
 • Да генерирате нови идеи;
 • Да разгърнете въображението си и да повишите своето IQ;
 • Да намирате творчески решения на текущи проблеми;
 • Да стартирате нов проект;
 • Да подобрите работата в екип;
 • Да подобрите комуникацията;
 • Да се освободите от инерцията и умората;
 • Да разширите перспективите си;
 • Да подобрите тонуса си;
 • Да внесете повече хармония в ежедневието си;

В тази сугестопедична работилница ще се сприятелим с различен подход за постигане на набелязаните от вас нужди и желания.

Ще усвоим техники, ще изпробваме стратегии, ще разгръщаме творчески потенциал и ще се смеем, защото смехът изтрива следите на умората и ни помага да сменим гледната точка, да създадем успешна нагласа.

Заповядайте да учим и играем в сугестопедична среда:

16 юни, 10:00-14:00ч с включени паузи

17 юни,  10:00-14:00ч с включени паузи;

Събитието е уникално по рода си и заради включеният в него ритуал с ко-водещ, който ще се погрижи за добрия тонус , като ни приготви и представи два вида традиционен японски чай и оздравителните му свойства.

Organic Green Matcha Tea in a Bowl

Organic Green Matcha Tea in a Bowl

Сподели чрез:
към началото