Споделете с децата радост и образователни игри

в най-красивата зала в България!

 

 

Желаете ли да преживеете нещо толкова вълнуващо, приказно и чудесно?

Организирането на празник под формата на Рицарски турнир и бал е венец на летните програми за деца на “Покажи ми”. Всичките издания на турнира са свързани с натрупаните знания и умения, приложени в игра и завършващи със събитие, което се провежда от 2012г. насам в Аулата на СУ “Климент Охридски”. Целта ни е да създадем отношение към изкуството, културата на общуване, традициите и ценностите, преплетени между съвремието и рицарските времена, свързани с достойнство и чест. Атмосферата на празника е в подкрепа на идеята “Да създадем у децата и младите хора вътрешна опора и увереност в собствените възможности чрез свободата да творят и да опитват.”

 

Програмата включва тур из СУ “Климент Охридски”, концертна част и различни предизвикателства в области като английски език, езикова култура, спорт, театър, музика, танци, изящно и приложно изкуство. Гъделът за въображението се случва като ежедневна игра, в която участниците научават повече за себе си и света, развиват умения и се забавляват. Всеки участник получава възможност за изява, нов опит, творческа реализация и признание – под формата на рицарско посвещение от Краля на турнира.

В периода 2012-2016 в турнирите са участвали повече от 500 деца и над 200 доброволеца.

Благотворителният Турнир се провежда под патронажа на ордените:

 

Орден на радостта и хармонията

Музика
 

Орден на ритъма и проявлението

Танци

Орден на вдъхновението и фантазията

Театър

 

Орден на красотата и изяществото

Изкуства

Орден на силата и благородството

Спортсменство

Орден на знанието и мъдростта

Езици

 

 

 

Помните ли „Като рицарите”? Откривате ли в себе си благороден рицар или прекрасна дама? Знаете ли какво символизира рицарството и благородството за децата днес? А за вас?

 

 

 

Рицарският турнир и бал са подходящи за тези, които искат да се свържат с детето в себе си и да помечтаят.
През годините спечелиха правото си да участват:

  • деца между 5 и 10 години, които желаят да покажат своите умения и таланти и да приключенстват, навлизайки от света на познатото в света на необикновеното;
  • тийнейджъри и родители, които създават предизвикателства и развихрят въображението си в духа и ценностите, символ на събитието;
  • доброволци, стажанти, ментори и бизнеси, които имат интерес към подбрана образователна екосистема.

 

collage
 

Сподели чрез:
към началото