Какво се задава до края на лятото?

Мили курсисти и приятели,

Лятото препуска и приближава обещаният август на срещи и общи приключения!
Надявам се, че ви намирам в добро здраве, заредени от слънцето и всички цветове и вкусове на лятото!
Разбира се, имам много за разказване, но ваканцията ме зове. Ето какво ни предстои:

От 5 до 10 август сме запазили вече любимата база във Врачанския Балкан. Всички имате опция за престоя, защото няма организиран специално транспорт и това зависи от нас. Програмата е качена на сайта, но е гъвкава, затова очаквам да сте проактивни тези дни за оформянето на групата.

От 24 август стартира тийн курс, за който чакат 4-ма тийн още от априлската ваканция. Моля, споделяйте със заинтересовани и приятели. Заниманията са следобед, за да могат да се наспиват.

От уста на уста стигат до мен приказни слова на удовлетворение, сбъднати мечти, утвърдени посоки и заинтересовани от курс за пораснали. Отваряме пространство за случването на такъв от 22 август. Текат интервюта и записвания и курсът ще се проведе при събиране на група. Пожелали сме го като интензивен (8 занимания), зареждащ (с яснота), слънчев ( през август) и сутрешен ( до 12:30ч).

Всички, които се интересуват от продължение за обичните  ми участници в курса „Обичам да чета“ – ще го случим, стига да има желаещи за периода от 31 август до 4-ти септември. Заниманията ще са до обяд, а програмата – предстои да споделим. Знам, че децата питат от началото на лятото и са нетърпеливи да знаят кога. Моля, бъдете проактивни и ми пишете за синхронизация.

През септември ни очакват творчески изненади. Книжките, които пораснаха около курсовете се развиха и са готови да бъдат споделени със света с подходяща информация как да се ползват от тези, които не достигат до програмите ни. Част от информацията е налична на сайта. Предстои да разкажем още. Събирам въпроси и покани 😊

Dragons_Yellow_Book_525826_1280x853

 

Помнете да сте внимателни към себе си и хората около вас, задавайте въпроси и търпеливо наблюдавайте отговорите, които изплуват понякога вътре във вас. Смейте се и вярвайте, че сте обичани, защото да сме тук и да споделяме и умножаваме радостта е истински дар! Обичаме ви!

С пожелание за прекрасни летни дни!
Сърдечни поздрави,

 

Сподели чрез:
към началото