Teddy_bear_Boys_Two_Book_517293_1280x853

Мили родители, учители, каки, батковци и всички вие, които обичате да четете приказки, обичате да слушате приказки и с радост подкрепяте любопитството на децата към историите в книгите…

Вярваме, че опита и вдъхновението, които споделяме с вас, ще са ви подкрепа по пътя.

“Азбука на вежливостта” на Людмила Василиева-Гангнус е една от любимите ни книги, която съчетава в себе си истории за деца и пораснали. Приказката е разделена на няколко части, озвучена с аудио запис върху класическа музика, следващ тристъпкова интонация, която подкрепя възприемането. Можете да слушате частите на приказката и да следите заедно текста. На децата им е по-лесно да запазят концентрация, когато имат възможност да посочват с пръстче или с водач (молив) озвучените думи.

Адаптационните четива са лесни текстчета-продължения с лексиката от сугестопедичния курс “Мога да чета”. Те имат за цел да улеснят децата в усвояването на нови думи неусетно, докато с лекота прочитат думите, които вече познават.

Достъпът до Приказката става с регистрация на сайта. А достъпът до Адаптационните четива е осигурен за родителите на деца, участници в програмите за по-лесно четене и учене, за които сме спокойни, че знаят как да следват принципите на сугестопедията, без да оказват натиск върху децата.

Винаги можете да се свържете с нас за информация и подкрепа!

 

Сподели чрез:
към началото