196444-yana

Имах удоволствието да бъда част от курс „Разкриване на потенциала и резервите на личността“ с водещ Силвия Йорданова. Реших да поставя креативно начало на тази толкова важна за мен година и курс „Разкриване на потенциала и резервите на личността“ беше най-подходящия подарък за мен през първия месец на 2018 година. Много съм удовлетворена от преживяването по време на курса. Срещнах интересни хора, които станаха част от моя път и се надявам да останат мои приятели. Силвия беше изключителна! Тя е нагледен пример за това как професионализмът, човечността, любопитсвото и ентусиазмът се съчетават по един перфектен начин. Помогна ми да видя отвъд собсвените си ограничения, да се срещна със страховете си и да повярвам, че „нещо необикновено се случва“. Сега много по-уверено очаквам предизвикателствата на всеки следващ ден, любопитна съм да видя осъществяването на много идеи.

С удоволствие ще споделя …

Е.М.

Е.М.

Пораснала, родител, учител

Здравей, Силвия! Въпреки, че минаха 4 години от приказното Метачетене, аз още съм с  много топъл спомен. Планирате ли курсове и събития в Пловдив скоро? Очаквам да споделиш кога и куде!  Поздрави, Борис

Б.С.

Б.С.

Лекар, отскоро родител

Вчера и днес преглеждам материалите от родителския курс и курса за пораснали.

Това, което съм залагала в родителския курс е на 150% изпълнено, много повече, отколкото съм си представяла. От порасналите…да кажем 90%. И понеже все не намирах време да прегледам материалите, едва сега осъзнавам каква и колко е като информация и преживяване…Надграждащ ми е всеки ден в момента… може би факта, че ми остава време да чета и да мисля, но осъзнавам колко дълъг път съм извървяла за една година и колко много се е променило всичко по начина, по който съм го искала.

М.С.

М.С.

Творец, родител, предприемач

За курсът “Brain Craft Teen –  Умея да уча, Обичам да чета и Мечтая”

Децата се пренасят в един вълщебен свят, където всичко е възможно. Стават по-уверени, отстояват позциите си и могат да организират времето си по-ефективно. Разбират, че да научаваш нови неща, може да бъде много забавно. Запознават и приятелите си с новите методи, за да им бъде по-лесно и на тях. 

Л.Ц.

Л.Ц.

родител, маркетолог, QA

курс: “Разкриване на потенциала и резервите на личността”

Силеенце, благодаря ти за невероятното пътешествие, през което ме поведе! Благодаря за невероятното пространство от възможности, които се разкриха пред мен, благодарение пак на теб! Лирическият герой е в пълна трансформация на ум, духовност и емоционална осъзнатост… Свързаността между ум, дух, тяло и душа, създаде възможност за разкриване на невероятен устрем за развитие и разгръщане на креативния потенциал.

Препоръчвам силно този курс, защото той ви развива, той ви прави цялостни и завършени!!! Той сбъдва мечти, дава устрем, съхранява вашата същност, дава емоция и сила…Дава усещането за безусловна любов към себе си, а тогава, когато обичаш себе си, обичаш живота и всико, което е около теб и се случва с теб…

Благодаря ти!!! 🙂 Чудото се случва всеки ден. Само трябва да имаме очи и сетивност да го видим…, а всеки един от нас е една необятна вселена!!!

Мария У.

Мария У.

хореограф, танго изпълнител

За курсът “Обичам да чета”

Да се срещне детето ти със сугестопедичното приключение е най-незабравимото преживяване, което един родител може да получи. Потокът на емоциите и фантазията увличат малчугана и неусетно го привличат към чудния свят на книгите. Ние с моят син преживяхме едни от най-забавно – емоционално натоварените дни това лято, докато той се хвърляше в морето на четенето, аз се забавлявах с напредъка му 🙂

Н.Г.

Н.Г.

Родител

Курс “Разкриване на потенциала и резервите на личността”

Тази есен ми се случи да се озова на курс за потенциала на личността и то не на коя да е личност, а на моята собствена такава. Интересът и любопитството ми бяха поставени на изпитание, което ме надъхваше, че мога да надскоча себе си. Главата ми ту се разширяваше, ту избухваше и се събуждаше. Забавлението и лекотата на прекараните часове в учене на невероятни техники ми липсват и до днес…

Н.Г.

Н.Г.

Пораснала, реализирана, любопитна

Магичният коучинг ми носи вдъхновение, възроди желанието ми да се развивам, което сега не е просто статично желание, че някога нещо ще направя,  имам по – голямо желание да работя върху постигането на целите си и по кратък път към постигането им, повече щастие и радост от живота.

За мен това е много интересно и приятно преживяване, особено срещите със Силвия. Благодарение на тези срещи излизам постепенно от негативната нагласа, негативните мисли и задънената яма, в която се намирах. Започвам да гледам от позитивната гледна точка на случващото се около мен, въпреки  че все още позволявам на външни фактори да влияят на моето настроение.

В процеса на работа постигам дълбоко осъзнаване, с цялото си същество, с всичките си клетки по въпроси, на които принципно всички знаем отговора и на други въпроси, за които дори съм нямала представа, че е така.

Постигала съм усещания, които не съм изпитвала, много силна чувствителност, по-голяма наблюдателност, състояния на много голяма радост, блаженство – просто си работя и много приятна вълна на удовлетворение се разлива по тялото ми, състояние на безусловна любов – неизмеримо желание да направя нещо за децата си, което всеки ден го правя, но не ми е носило такова удовлетворение.

 

Е.ДЖ.

Е.ДЖ.

родител, финансист

За курса “Brain Craft Teen – Умея да уча, Обичам да чета и Мечтая”

Хубаво е, че те има, така децата успяват малко да изпуснат парата. Моля те, помисли тези срещи да станат поне веднъж в месеца и да ги заплащаме, сигурна съм, че децата много ще се радват и ще ги чакат с нетърпение. Така ще обменят информация, а могат да имат и месечни предизвикателства….

С.С.

С.С.

родител, експерт хардуер
Сподели чрез:
към началото