Покажи ми е компания, в която Любовта, Свободата и Творчеството са естествени медиатори в средата, както за заетите в нея, така и за всички деца и пораснали, с които общуваме и работим.

„Покажи ми свободата да се изразявам…“ е основната идея, която ни фокусира в изграждане на среда, в която да опитваме, да развиваме комфорт и увереност, да бъдем автентични и светът да откликва на нашите мечти и желания. От 2012г. насам след обучение при проф.д-р Георги Лозанов в работата си спазваме философията и принципите на резервопедията – „сугестопедия в развитие“ и откритията на науката сугестология за човешкия мозък и възможности.

Покажи ми разработва и провежда програми за обучения на деца и пораснали, свързани с развитие на умения за учене, креативност и памет в среда с висока психохигиена и подходящи стимули за разкриване на резервния потенциал на личността. Такива са „Летни нещотърсачи“, „Мога да чета“, „Метачетене“, „Обичам да чета“, „Brain Craft Teen“, „Как да подпомагам детето си е процеса на обучение?”, „Разкриване на потенциала и резервите на личността“, корпоративни обучения и „Рицарски турнир и бал“ – благотворително събитие с 6 годишна традиция. През 2017г се проведе 10-то юбилейно издание в Аулата на Софийски университет „Климент Охридски“.

към началото