Регистрация

регистрация за достъп до ресурси и насоки

С регистрацията си на сайта получавате достъп до информационен бюлетин, игри и приказки.

Колекцията ни от любими Игри, развива нови умения с лекота и с фокус върху собствения напредък.

Достъп до насоки и ресурси от упражнения, свързани с курсовете и програмите, получават всички участници, а за деца до 12г. – родители им. Насоките и добрите практики подкрепят разкриването на потенциала  и спомагат за поддържане на стимулираща среда и след курса. Смяната на статуса на регустрация се извършва от нас. Ако още не сте се регистрирали, а сте участник в курс, е нужно да го направите, като отбележите името на участника и програмата в поле: “Интересувам се от”, за да станат активни линковете в раздел Ресурси. Когато участниците са деца, те могат да дават обратна връзка на родителите в прилагането на предложените ресурси, познавайки вече игрите и подхода, който предлага сугестопедичния метод. 

 
Тийнейджърите се регистрират със свой мейл, за да достъпят “Онлайн приключения” –  проверени артефакти, свързани с ученето, организирането на времето и други полезни умения.
 
След като веднъж сте регистрирани, за да влезете в профила си, избирате бутон “Вход” и въвеждате имейл и парола. Важно е да отбележите, че не сте робот преди да натиснете бутон “Влез в профила си”.

С регистрацията на сайта, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.

ИЛИ

вход чрез социална мрежа:

към началото