Регистрация

регистрацията дава достъп до ресурси и насоки

Регистрацията на сайта дава няколко нива на достъп – от информационен бюлетин, до насоки и ресурси.

Регистрацията отключва достъп до колекция от любими Игри, които развиват нови умения  с лекота и с фокус, сравнението е спрямо собствения напредък и укрепва увереността.

 

Всички родители на деца, участници в програмите ни, получават достъп на сайта до Насоки и добри практики, подкрепящи разкриване на потенциала  и поддържане на стимулираща среда и след курса. За целта, ако вече не сте се регистрирали на сайта е нужно да го направите, като отбележите името участника и програмата в поле: “Интересувам се от”, за да станат активни линковете в раздел Ресурси. Всичко това се прави с цел децата да могат да са в помощ на родителите си в прилагането на предложените ресурси, познавайки вече подхода, който предлага сугестопедичния метод. 
 
Тийнейджърите се регистрират със свой мейл адрес (или родителя предоставя друг свой мейл адрес за нова регистрация), за да достъпят частта за тях “Онлайн приключения” –  работещи и тествани артефакти, свързани с ученето, организирането на време и други полезни умения.

към началото