BrainCraft Teen

УМЕЯ ДА УЧА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И МЕЧТАЯ

Книгата

В ръцете си държим петото преработено издание на книжка, която извървя своя път от експериментално учебно помагало в сугестопедичните курсове за тийнейджъри до формат, който да бъде достъпен за всички деца на възраст между 11 и 17г., които нямат възможност да стигнат до програмите ни.

Развитието е естествения ни стремеж и заедно с нас се развиват и програмите, които създаваме. Вярваме, че информацията е за споделяне, а когато нещо се е родило и доказало в практиката, то намира своя път към читателите си. На всички приели поканата за приключението, бъдете добре дошли!

BT4-1920

ИСКАМ ТАЗИ КНИГА

Читатели

Книгата е подходяща за деца на възраст от 11 до 17 години, като подчертаваме, че за 11-сет годишните е допълнителен стимул за развитие на отношение към процеса на учене и възприемане и могат да имат нужда от подкрепа в натрупането на нова лексика в някои глави.

Предвидили сме подкрепа за всички, които се впуснат в пътешествието в хартиената страна. На старта или някъде по пътя, винаги можете да се свържете с нас на посочените координати на сайта.

img029-1920

ИСКАМ ТАЗИ КНИГА

Изданието

Изданието е със 119 цветни страници и съдържа художествени текстове, насоки и информация, която служи за овладяване на уменията за учене и подкрепа за разкриване на потенциала на личността.

Използваният шрифт Adys е авторска разработка на Кристина Костова. Целта му е да се улесни четенето и на деца с дислексия #dyslexictolerant. Използвайки го самостоятелно ще забележите, че спомага за по-лесно разграничаване на визуално подобни знаци, а визуалното подчертаване на началото и на края на изречението придава и разнообразна ритмичност на текста.

img008-1920

Творци

Автор на Пътеводителя за развитие на умения за учене е Силвия Йорданова, сугестопед, започнала обучението си през 2012г. като ученик на проф.д-р Георги Лозанов, създател на науката за резервите Сугестология и нейното приложение в педагогиката Сугестопедия/Резервопедия.

Илюстрациите са дело на Мария Узунова, приятел на сугестопедията като метод. Впускайки се с нас в приключението, тя намери художествен израз на творческите си търсения с историята, която ви споделяме.

УМЕЯ ДА УЧА И ОБИЧАМ ДА ЧЕТА И МЕЧТАЯ

Изданието е с изчерпан тираж към януари 2021 година.
Благодарим за интереса към пътеводителят “Brain Craft Teen”, мили читатели!
Можете да ни пишете и да се свържете с нас по телефона, за да споделите нуждата и как можем да сме ви полезни!
 
 
Стремим се да подкрепим тийнейджърите да научат повече за себе си и да разберат как ученето може да носи по-голямо удовлетворение. Овладяването на умения да боравите с лекота с голям обем информация, ще повлияе на увереността и стремежа им да следват мечтите си. Като добавим към това откритията и възможностите, светът заблестява по нов начин!
 
С радост ви подаваме ръка в следващия курс за деца от 12 до 17 години през февруари!

BrainCraft Teen

Деца от 11 до 17г.

Обичам да чета

Деца от 7 до 10г.

Къде живее вятърът?

Деца от 4 до 10г.
Сподели чрез:
към началото