“Къде живее вятърът” в предварителна продажба

Здравейте, мили приятели!

Много от вас знаят, че подготвяме книжка за най-малките, с която да стимулираме ограмотяването и да подхраним любовта към четенето. Стремежът да създадем сугестопедично преживяване с книга ни поведе по път, в който цветовете, картинките, шрифта, белите полета, подредбата, всичко говори заедно с посланието на текста.

Книгата създава достъпно преживяване за малките и увлича големите чрез обема от информация и начина, по който е организирана. Може да бъде четена много пъти и по различен начин. Пътешествието по страниците е изпълнено с т.нар. слаби сигнали, които забавляват като игра и допълнително стимулират възприемането у деца от 4 до 10 години.

“Къде живее вятърът” може да се възприеме и само като красива книжка за деца, която обогатява сетивността и знанията. А може да послужи и с опита, натрупан в приложение на сугестопедичния метод с всички възрастови групи. Вместо инструкции за големите, избрахме да им подарим предисторията, която може да ги превърне в сладкодумни разказвачи. Още информация можете да откриете тук.
Надяваме се с книгата да ви доставим радост, естетическа наслада и поводи за споделяне и време заедно!

Представянето и пред аудитория планираме да случим на 22-ри ноември от 16:00чЗа подробности около събитието моля, следете КАЛЕНДАРА на сайта. Готвим се да ви срещнем с талантливия екип зад случването и да разкажем още интересни истории, които вярвам могат да ви вдъхновят да бъдете най-добрата версия на себе си!

Още заглавието “Къде живее вятърът” ни повежда на пътешествие с кученцето Рей. Историята е събрана в 96 цветни страници, издадени в голям формат с твърда корица.

За да подпомогнем издаването  е необходимо да постигнем предварителна продажба на 200 книжки до 20-ти ноемри.
За целта създадохме 
доверителна сметка с адвокат Катерина Калоянова, по която набираме средства за печат. Цената на единична бройка е 42 лв. Ще се радваме да споделите и с други хора, които биха искали да имат “Къде живее вятърът” още на 22-ри ноември за себе си или за подарък. Като помогнете в мисията ни, ще имаме възможност да стигнем до повече родители и деца със сътвореното с толкова внимание и любов.

Прилагаме банковите координати:
Банка ДСК АД, адв.Катерина Калоянова
IBAN: BG08STSA93000027523793
BIC: STSABGSF
Като основание за плащане, моля, отбележете книга “Къде живее вятърът” и броя екземпляри, които предплащате.
Потвърдете заявката си в мейл със свободен текст на адрес: info@pokajimi.com , за да приготвим книга за всеки заявил. Книгите ще можете да получите освен на събитието, на адрес: ул. Граф Игнатиев 3, ап.4 всяка сряда до Коледните празници, както и по куриер на посочен от вас адрес.

Първите 200 книжки ще бъдат с вложка с персонално послание и автограф.

Благодарим ви за подкрепата!

Banner-Mailchump-Book-Ray-IMAGES

Сподели чрез:
към началото