Запознайте се с ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ КАРТИ “Мога да чета и пиша”

 

ЗА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ МЕЖДУ 4 и 10 години ПРЕДСТАВЯМЕ

90 АКТИВНИ КАРТИ С ИГРИ ЗА ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ, ПАМЕТ И ВЪОБРАЖЕНИЕ

Картите отразяват историята в книгата „Къде живее вятърът“. Могат да се ползват заедно и самостоятелно като помощно средство при начално ограмотяване на деца.

Комплектът съдържа:

29 ИНТЕРАКТИВНИ КАРТИ ПО АЗБУЧЕН РЕД

11 КАРТИ С ГЕРОИ

6 КАРТИ С ДУМИ ПОЩАЛЬОНИ ( 18 ГЛАГОЛА )

14 КАРТИ С ИЗРЕЧЕНИЯ

29 КАРТИ ЗА ПИСАНЕ + 1 ПРИМЕРНА КАРТА

Развити с ТРИ вида гърбове: Океан, Морски свят, Балони, криещи 72 различни думи за още игри.

 

ПОРЪЧАЙТЕ

В кутията разполагате с ИНСТРУКЦИИ С 12 СПЕЦИЛНО РАЗРАБОТЕНИ ИГРИ И 90 ПРИМЕРНИ ВАРИАНТА НА ДУМИ ЗА ПИСАНЕ С РАЗЛИЧНА ДЪЛЖИНА. 

Картите са красиво подредени в кутия с магнитно затваряне, разположени са в две легла с цветен маркер за писане между тях.

 

Предложените насоки са нашата подкрепа за вас, резултат от опита ни в прилагане на сугестопедичния метод. Играем с тях с децата в образователните програми на “Покажи ми” от началото на лятото и можем да кажем, че наред с развитието на умения, истински се забавляваме.

Ще се радваме да ви хрумнат още идеи за игри и да ги споделите с нас, а ние обещаваме да ги публикуваме в специална страничка за игри с вашето име. Играйте и следвайте въображението си!

От вътрешната страна на капака на кутията ще намерите информация и за посоките на развитие, за които ви предлагаме набор от разнообразни стимули:

Възприемане: изображенията и специалните символи улесняват групирането и запаметяването.

Четене: натрупването на повече от 40 лексикални единици създава увереност у най-малките и те естествено преминават към четене на цели изречения с думите. По-големите могат да тренират бързината на очите и ума.

Представяне: стимулира се свързване на познатите думи в изречения, а с напредъка на детето се включват думите пощальони (глаголи) и други думи.

Писане: с упражняване на уменията за писане на нови думи с различна начална буква и дължина, нараства и речниковият запас; т.нар. слаби сигнали в картите за писане улесняват процеса.

Креативност: гърбовете на картите носят палитра от думи по няколко теми; създават условия за истински поход на въoбражението и повод за натрупване на знания за животните.

Емпатия: цветовете и чувствата, изписани на гърба на избрани карти създават възможност за споделяне и разбиране на емоционалния свят на децата.

!От продажбата на всеки комплект карти се отделя процент (%) за развитие на метода сугестопедия и за стимулиране на изобразителното изкуство.

 

IMG_3158_cats

 

Пожелаваме ви истинска забава! Ученето може да бъде игра! Играйте! Играйте сега!

 

Първите 300 комплекта са на специална цена от 36лв. (редовна цена 46лв.). Промоцията важи за продажба с плащане по електронен път  и с наложен платеж в рамките на месец декември. След попълването на заявката, получавате имейл  с потвърждение и с номер на банкова сметка за плащания по ел. път.

С всеотдайния труд на голяма група хора и Коледното вълшебство се случи най-доброто и първите комплекти с карти излязоха от печат за Коледа!

Благодарим на всички, които избират да ни подкрепят в отпечатването на този толкова старателно подготвен подарък за децата, като заявят картите още сега!

 

ПОРЪЧАЙТЕ

 

 

Сподели чрез:
към началото