Какво ни очаква през юни – любима програма за деца до 10 години

Стана обичайно, когато започна да мисля за предстоящите занимания с деца в летните програми,  да започват да се случват малки чудеса, добри срещи и летяща подкрепа от всички посоки. Редно е да спомена и Свраката, която от дни ме наобикаля с порасналото си домочадие и се старае да се опознаем!

Тази вечер преглеждах бележките, които съм си водила в разговорите с родители през последните месеци. Част от тях стигнаха до нас чрез книгата “Къде живее вятърът” и съм безкрайно щастлива, че тя е вече в прегръдките на толкова много родители и деца! Някои споделяха разнообразни нужди във връзка с уменията за четене и учене, а други – откриваха добри идеи, с които да подобрят общуването с децата си.

Щастлива съм, че преживяването, което с такова старание и любов създадохме, живее и подхранва нови мечти!

Ах, знаете ли колко заразителна е радостта?!

И докато си мисля за историята на мечтата, с която предстои да се срещаме и играем с децата, за пореден път осъзнавам, че Мечтите се сбъдват!

И попаднах на още един прекрасен подарък с песента “Когато детето мечтае” по текст на Мая Дългачева, с музика на Хайгашот Агасян.

Мечтайте, мили деца!

И заповядайте на среща с историята на думата Мечта и нейното пътешествие през света на децата в курса “Обичам да чета”! Разбира се, ще има цветни думи, но тяхното вълшебство е крайно необичайно – разкриват магията на езика и превръщат правилата му в градивен елемент на историята!

А какво се случва, когато заедно със спътниците си Мечтата отиде “На гости на Въображението” предстои да преживеем заедно!

Ваша,

Анабел Хихил

Сподели чрез:
към началото