_SHU0421_fb

Представяне

Favorite Quote:You have to live spherically – in many directions. Never lose your childish enthusiasm – and things will come your way.”  Federico Fellini

„Ученето съпътства целия ми живот“ – споделя Силвия, – „и опитът ми е показвал десетки пъти колко е важно да подкрепяме и реализираме потенциала, да избираме предизвикателства, които ни изграждат и да създаваме среда, в която изкуството и естетиката възпитават. Така резервопедията – сугестопедия в развитие, се превърна в моят път през последните години“.

Творческите решения са нейната стихия. През 2012г. започва обучение лично при проф. д-р Георги Лозанов и до днес е сугестопед към Фондация „Проф.д-р Георги Лозанов и проф.д-р Евелина Гатева“.
Като треньор и медиатор разработва и провежда резервопедични програми за обучения  в София, Варна, Пловдив, Бургас, Лондон, свързани с развитие на умения за учене, креативност и памет в среда с висока психохигиена и подходящи стимули за разкриване на резервния потенциал на личността.

Тя е вдъхновител и съорганизатор на благотворителното събитие за деца „Рицарски турнир и бал“ , което се провежда в Аулата на СУ“ Климент Охридски“

tnDSC_2732

към началото