Mountains_Austria_Alps_Grass_Two_Redhead_girl_Rest_558312_1280x844

Тийн на планина през август

Map Unavailable

Дата/Час
21/08/2021 - 28/08/2021
Цял ден

АдресЗАПОВЯДАЙТЕ!

С огромно желание започнахме подготовката на това събитие. Дълго време избирахме между река и планина, консултирахме се с тийнейджъри за различни локации и ето ни готови сме за спиделим повече за  ваканция в планината в два варианта: от 22-ри до 27-ми август или от 21-ви до 28-ми август!

Събитието е подходящо за тийнейджъри, преминали курса “Brain Craft Teen”.

Търсихме място, което едновременно ще предизвика изследователския ни дух и в същото време ще ни даде възможност да се забавляваме, като задоволим в максимална степен очакванията на всички.

А сега имаме нужда от вашия отклик!

До 25-ти юли следва да вземем решение за един от двата варианта:

Вариант 1:

С възможност за 6 дни, 5 нощувки, от 22-ри до 27-ми август във Вила Арборетум .

Сред уникалната природа на Тетевенския балкан се е сгушила вила с комфорта и удобствата на 5*, за да посрещне нашите познайници и екип. Изхранването е организирано на блок маса, като са предвидени три хранения на ден.

Кулинарните шедьоври ще събудят апетита на всички, а прекрасния планински въздух е обещание за истинско обновление, след като много дълго време се съобразявахме с органиченията заради пандемията в градска среда. Има обособен уютен бар-библиотека с възможност за игри, спа зона и открито огнище, внимателно иззидано с камъни, което може да послужило за лагерен огън. Планински тролей отстои на 5 минути пеша, а с кратка разходка се стига до водопад. Вилата разполага и с велосипеди под наем.

Има още много за разказване, но лятото зове и препуска и не искаме да ви задържаме пред екрана!

Вариант 2:

В прегръдката на Родопите ни очаква обновената хижа Момина вода, на 11 км над с. Момчиловци и на пешеходно разстояние от Националната Астрономическа обсерватория Рожен, която планираме да посетим. Обикновено най-яркият метеорен поток, който наричаме звездопад – Персеидите може да се наблюдава през август и с невъоръжено око.
С възможност за 8 дни, 7 нощувкиот 21-ви до 28-ми август, меню по наши предпочитания от кетеринг на хотел в гр.Смолян и много варианти за пешеходен туризъм, включително до водопада край с. Манастир и мистичният панорамен връх Скалата.
!Предвиден е транспорт за всички участници.

Условия за участие:

За да се включите в лятното приключение е необходимо да сте преминали курс “Brain Craft Teen – Умея да уча и Обичам да чета и Мечтая”.

В програмата са поканени всички участници в курса през годините. Обещахме да ви срещнем, за да се забавляваме заедно и ви предоставяме прекрасна възможност.

Завършилите друга програма за деца на “Покажи ми”, които искат да се включат следва да имат навършени 11 години, за да се свържат с нас.

Нужно е да потвърдите присъствие и да внесете капаро от 200лв до 25.7.2021г.
В параметрите на двата варианта има разлика, заради различните условия и предвиден престой, но постигнахме единна цена, която може да бъде платена на две вноски.

Цена: 528лв.

 

Заредете се с любопитсво и увереност и побързайте да ни пишете! Музиката ще ни съпътства, както и логиката и откривателството.

Подробна програма, съобразена с участниците, ще споделим в началото на август.

Очаквайте и обичайните препоръки за всичко, което ще ви е необходимо.

Необходимо е да потвърдите участие на имейл: info@pokajimi.com и телефон: 0878106998.

Местата* за участие на тийнейджъри са 17!

*Капацитета на вилата и хижата дават възможност за отдих и на пораснали познайници в същия период.

Sky_Legs_Grass_465561

към началото