За Еньовден сред природата

Когато сме осъзнати за всички роли, които сме избрали да живеем – на деца, родители, професионалисти, творци и любими, знаем, че имаме нужда от енергия и фокус.

И когато при все това в мислите и делата си се стремим да правим света по-добро място, то тогава този трейнинг е за вас!

Дните ни са като пъстра черга, която тъчем и всяка нишка има своя история.

И понякога се питаме:

Кое обърква случването?

И дали оставаме неразбрани за другите?

Каним ви да попътуваме заедно, като помним, че всяко пътуване навън е неизменно и пътуване към себе си. Но не винаги през чувствата, а през мисловните модели и убежденията, които си доказваме всеки ден!

И ако светът може да е прекрасен не заради панацеята, която сме открили, а заради искрената радост, която внасяме в него, то остава да знаем как да се достигаме изворчето в себе си, да го пазим чисто и да го похранваме!

Очакваме ви от 24-ти до 27-ми юни в Екохотел „Имението“ в с. Емен ( Еменско ждрело) на 200 км от София и на 250 км от Варна. Избрахме място, което да е сравнително удобно на всички, да се радваме на утринна роса, птичи песни и ромоляща вода.

Посрещаме ви на празника с венец от Еньовски билки и росна водада олекнат краката, да просветнат очите, да запее сърцето!  

Празничен ритуал от 16:30 до 18ч на 24-ти юни 2021г.

Ще празнуваме радостта да си жив през енергия творчество и силата на мисълта!

 

 

Picnic_Wicker_basket_468199

 

Добре дошли, мили участници!

 

Във времето и с всяка среща с много от вас растем и се развиваме вече няколко години. Изследваме възможностите на ума. Опознаваме страховете в търсене на автентично присъствие. Разпознаваме вътрешните конфликти и се учим да сме искрени със себе си! Взаимодействаме в микроекипи, презентираме и увличаме с пример! Сякаш пораснахме до помъдряване?!

В този трейнинг, заредени с мощната слъчева ласка и соковете на зеленото, ще работим с усещанията за силата, сътворяваща живота; ще живеем в енергията, която създава и подхранва събитията и времето, което ни дава възможност да осъществим желаното!

Благодаря за доверието! Моля, усетете каква разлика искате да видите в живота си и как ще я разпознаете?

Ще включим и „пътуване във времето“, за да подредим приоритетите си. Ще надниквнем и в мъдростта, събрана от столетниците…

Има нещо специално в чистота на детството. А понякога това, което ни отдалечава от радостта като големи са спомените, носещи страх от болка и разочарование. Има ли как преживеният опит да подхранва настоящето, без да го вгорчава? И каква връзка ще намерим между децата и столетниците в търсене на вътрешното равновесие?

Каним ви на събитие за случване в едни от най-мощните дни на слънцето, да усетим земята и себе си и да овладеем силата на избора!

Дали по Еньовден се случват вълшебства или отваряме очите и сърцата си за тях? Дали естеството на общуването и радостта от споделянето не раждат плодородието на дните?

 

 

Програма:

24-ти юни – пристигане и настаняване;

Празнично посрещане от 16:30 до 18:00ч;

Вечеря от 19:30ч

Приказка от 21:00ч

 

25-ти юни: време за природа и естествено познание

Закуска от 8:30 до 10:30ч ( може да се консумират напитки като кафе и чай от 8:00ч)

Природата край нас – разходка до водопада Момин скок (моля, носете си подходящи обувки).

Обяд от 13:00ч

Празнична плетеница на раздумка от 16:30 до 19:00ч ( при хубаво време на открито). Моля, носете прежда поне два-три вида нишки, шалтета, одеала за сядане.

Вечеря от 19:30ч

 

26-ти юни: време за природа и естествено познание

Закуска от 8:30 до 10:30ч ( може да се консумират напитки като кафе и чай от 8:00ч)

Сила творчество от 10:30 до 12:00ч ( при хубаво време на открито). Нужни са шалтета и одеала за сядане.

Обяд от 13:00ч

Следобед: Природата край нас – разходки на пешеходно разстояние; възможност за посещение на по-отдалечени забележителности с кола – моля, носете си подходящи обувки за планина.

Вечеря от 19:30ч

 

27-ми юни: време за природа и естествено познание

Закуска от 8:30 до 10:30ч ( може да се консумират напитки като кафе и чай от 8:00ч)

Приказка на изпроводяк, от 10:30 до 11:30

 

! В някои от дните са възможни занимания по „порт де бра“ с желаещите.

! Запазваме си правото за малки промени в програмата, съобразени с нуждите на групата.

! Възможен е обяд, който е нужно да заявим предварително.

 

Сподели чрез:
към началото