Октомврийски новини

Здравейте, мили приятели!

Знаем, че обичате да се събираме и да създаваме истории заедно, като учим за себе си и за света. Затова есенно подреждаме програмата така, че да спазим обещанията си за срещи и събития. В същото време сме готови да ви предложим цялостен, холистичен подход, който използва мъдростта на тялото, лекува емоциите и стимулира ума за всички пораснали.

От есен до есен събираме урожая и очертаваме траекторията на следващото приключение. Изминалата годината бе посветена на това да организираме материалите и разработките през годините в сугестопедични учебници и помагала. Можем да кажем, че този път щастливо се подрежда и вече се движим към целта за следващата година – влиянието на средата и как да създадем условия за разкриване потенциала на личността.

Ето как сме подредили информацията, материалите и игрите в стил „за всекиго по нещо“. Бъдете така добри да съдействате информацията да стигне до всички, за които е подходяща и предназначена.

Напомняме само, че за достъп до ресурсите е необходима регистрация на сайта. Очаквайте скоро да можете да ги достъпвате и с фейсбук профила си.

 

unnamed

Предстоящи събития

Творилници-работилници

Продължаващи занимания “Обичам да чета” и “BrainCraft Teen

unnamed (1)

Есенни курсове

Brain Craft Teen

Разкриване на потенциала и резервите на личността (Rapport)

 

unnamed (3)

Снимки

Истории  в картини

 

Истории от лято 2017

 

Участвайте с Дарение и ни подкрепете за издаване
приказната история на Рицарски турнир и бал

tnDSC_2744

Участвай като дарител

Сподели чрез:
към началото